Το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Με αγάπη και αφοσίωση, φροντίζει για την καθημερινή παρακολούθηση των βασικών ιατρικών μετρήσεων (σακχάρου, πίεσης, οξυγόνου, σφυγμών), για την σωστή λήψη φαρμάκων αλλά και την γενικότερη περιποίηση και υγιεινή των περιθαλπόμενων, αυτοεξυπηρετούμενων ή μη.

Ο ειδικός παθολόγος της μονάδας μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στην τρίτη ηλικία επισκέπτεται και εξετάζει τους φιλοξενούμενους. Συστήνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και θεραπεία για την κάθε περίπτωση. Αναλαμβάνει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και μικροβιολογικών εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιούνται στον χώρο μας μικροβιολογικές εξετάσεις, ακτινογραφίες και υπέρηχοι ώστε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως καρδιολόγο, νευρολόγο, δερματολόγο ουρολόγο όπως επίσης με φυσικοθεραπευτή.

 

Τέλος, στη μονάδα μας, πραγματοποιούνται και ιατρικές πράξεις όπως:

Χορήγηση ορών, τοποθέτηση καθετήρων και Levin, ενέσιμη αγωγή, οξυγονοθεραπεία

 

Εκτός από την μακροχρόνια φροντίδα, αναλαμβάνουμε και την ημερήσια, η οποία περιλαμβάνει την ενασχόληση σε ομαδικά προγράμματα, την σίτιση αλλά και την ημερήσια νοσηλεία. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας.